Joskus suuria asioita tapahtuu sattumalta, mutta useimmiten ei – suuremmat asiat tapahtuvat tarkoituksella. Kun Black Clover sai alkunsa, syntyi visio laadukkaan päähineen luomisesta. Lippiksen, joka olisi aivan omalla tasollaan verrattuna markkinoiden tarjontaan. Vuonna 2008 aloittaneet Black Cloverin alkuperäiset perustajat olivat huomanneet lippisten suppean ja tylsän tarjonnan vailla omintakeisuutta. Laatu, jota he vaativat lippalakeilta, puuttui markkinoilta.

Ensimmäinen Black Clover-lippalakki syntyi halusta luoda jotain erilaista. Ominaisuuksia ovat yksinkertainen mutta terävä brodeeraus, Premium Fit™- otsapanta ja logo, joka kiinnitti kaikkien vastaantulijoiden huomion. Neliapila ja Black Clover -nimi luotiin alkuperäisen perustajan nimikirjainten perusteella ja sille mitä neliapila symboloi monelle. Neliapila ei vain anna ihmisille toivoa ja sen löytämisen mukanaan tuomaa onnea – se myös inspiroi.

Logon luomisen jälkeen siihen yhdistyi slogan ”Live Lucky” visiona inspiroida elämään täyttä, aitoa ja ainutlaatuista elämää – täynnä henkilökohtaisia kokemuksia.

Black Cloverista ei aluksi ollut tarkoitus luoda brändiä; se sai alkunsa yksinkertaisesta halusta luoda parempi ja laadukkaampi päähine. Sen ansiosta Black Clover ja viesti ”Live Lucky” levisivät kulovalkean tavoin. Black Cloverin menestys juontaa juurensa asiakkaistamme ja heidän toiveistaan korkealaatuisemmasta lippiksestä, joka antaa heille ansaitsemansa istuvuuden. Se on omistettu ihmisille, joita yhdistää Live Lucky -asenne.

Olipa matkasi varrella mitä tahansa, toivomme innostavamme sinua viestillämme. Onni voi tulla sattumalta, mutta ”Living Lucky” on valinta.

Kuvastot

Huom! Kuvastojen hinnat ovat verottomia suositushintoja, eli niihin lisätään alv 24%

Black Clover kevät-kesä 2022 kuvasto