Rapsodo MLM2 Pro lyöntianalysaattori

SUORA YHTEYS (DIRECT CONNECTION)

Suorassa yhteydessä MLM2PRO lähettää WiFi-signaalin puhelimelle tai tabletille yhteyden muodostamista varten. Tämä WiFi-signaali ei tarjoa Internet-yhteyttä, mutta sitä käytetään tiedon siirtämiseen MLM2PRO:sta puhelimeen tai tablettiin. Kun suora yhteys on muodostettu, Internetiä voidaan käyttää matkapuhelinliittymän kautta, jonka avulla käyttäjä voi käyttää kaikkia MLM2PRO-ominaisuuksia. Jos laitteessa ei ole matkapuhelinverkkoyhteyttä (esimerkiksi vain WiFi iPad/tabletti), internetyhteys ei ole käytettävissä suoralla yhteydellä.

Jos puhelimella tai tabletilla ei ole pääsyä matkapuhelindataan, seuraavat ominaisuudet eivät ole käytettävissä:

– Rapsodo-kentät: Internet vaaditaan kenttäkartan etsimiseen ja luomiseen
– Rapsodo Combine- ja Insights-raportit: Combine- ja Insights-raporttien luomiseen tarvitaan Internet
– My Bag: Internet vaaditaan mailojen luomiseen ja muokkaamiseen My Bagissa tai mailojen siirtämiseen varastoon
– Kolmannen osapuolen sovellukset: E6 CONNECTin ja Awesome Golfin käyttäminen edellyttää internetyhteyttä tilin todentamiseksi 24 tunnin välein.

SUORAA YHTEYTTÄ ON KÄYTETTÄVÄ NÄISSÄ KOLMESA SKENAARIOSSA:

1.Kun Internet-yhteyttä ei tarvita. 

   –MLM2PRO vaatii aktiivisen Internet-yhteyden tiettyjä toimintoja varten, mukaan lukien Rapsodo-kenttien luominen, Combine- ja Insights-raporttien luominen tai kolmannen osapuolen sovelluksen todentaminen. Jos aloitat harjoittelun käyttääksesi videota ja nähdäksesi numerosi, aktiivista Internet-yhteyttä ei tarvita, joten suora yhteys on loistava vaihtoehto.

   -Jos puhelimessasi tai tabletissasi on matkapuhelinverkkoyhteys, sitä voidaan käyttää suoran yhteyden kanssa

2. Kun paikallinen verkkoyhteys ei ole käytettävissä.

   -Usein rangella ei ole saatavilla olevaa paikallista WiFi-verkkoa. Näin voi olla myös joissain takapiharakenteissa. Jos sinulla ei ole pääsyä paikalliseen WiFi-verkkoon, aloita istuntosi suoralla yhteydellä.

3.Kun paikallisen verkkoyhteyden laatu on huono.

   -Joskus huono yhteys voi olla huonompi kuin ei yhteyttä. Kun valitset paikallisverkon MLM2PRO-sovelluksessa yhteysprosessin aikana, tietyn verkon vahvuus näytetään. Jos huomaat, että verkkosi on keltainen tai punainen, saatat joutua säätämään sijaintiasi tai muodostamaan yhteyden suoratilassa. MLM2PRO-suoran yhteyden muodostaminen